Amalie Saga Starklint

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i 2022. Igennem studiet har jeg haft særligt fokus på og interesse indenfor sundheds-psykologi, psykiatri samt neurologi. Til disse felter knytter sig også børns motoriske udvikling, som jeg qua tidligere job som udspringstræner, fandt stor glæde i at arbejde med.

Jeg finder mening i at pakke læring ind i sjov. Træning behøver ikke være kedeligt, tværtimod. Det giver mig enormt stor glæde at se børn opnå nye færdigheder; især når de selv opdager det bagefter og opbygger selvtillid. Leg som læringsmedie har stort potentiale og det er samtidig en god ramme til også at arbejde med relations dannelse. 

Med legen og fysisk aktivitet som centrum for børns samvær, bliver interaktionen mere naturlig og tryg, samtidig med at del bliver mindre kravfyldt. Jeg nyder at være på gulvet og er aldrig bange for at være fjollet. Selvom leg kan virke simpelt, ligger der en stor mængde faglig viden bag - at kunne kombinere teori med noget der giver mening for det enkelte barn er, for mig, et privilegium.

Uddannelse og erfaringsgrundlag

Fysioterapeut hos Trin for Trin (2022-nu)

Fysioterapeut i vikariat hos Jonstrupvang for voksne m. Cerebral Parese (Maj 2022 - August 2022)

Fysioterapeut m. kontaktpersonsfunktion Psykiatrisk Center Nordsjælland (Februar 2022 - Maj 2022)

BA i Fysioterapi ved Københavns Professionshøjskole (2018 - 2022)

Træner for mikro- og konkurrencehold i Lyngby Udspringsklub (2013 - 2020)

BA i Biologi ved Københavns Universitet (2014 - 2015)

Kurser og videreuddannelser

Kurset Behavior Analysis Course BA1 – The 7 Steps to Earning Instructional Control: An Introduction for BCBAS’s and Behavior Professionals af Robert Schramm (2022)  

Kurset What’s it Mean to “Behave”? af Michelle Garcia Winner (2022)